Ключове слово : "харчові продукти"
13 результат(ів)
18 вересня 2025
Роль харчування у виникненні та профілактиці серцево-судинних захворювань
12 жовтня 2020
Харчова якість продуктів та ризик смертності: вчені визначили найбільш безпечні продукти харчування
7 березня 2018
Вміст забруднюючих речовин у харчових продуктах: розроблено нові вимоги
19 липня 2017
Дитяче харчування: розроблено нові методичні рекомендації
11 травня 2017
МОЗ України пропонує обмежити вміст трансжирів у харчових продуктах
Що ми їмо?
31 серпня 2012
Що ми їмо?
Функцію контролю за якістю та безпекою харчових продуктів залишено за Держсанепідслужбою
7 липня 2012
Функцію контролю за якістю та безпекою харчових продуктів залишено за Держсанепідслужбою
13 березня 2012
Харчові продукти або корми для людей? Можливі наслідки реформування Держсанепідслужби
1
2
ПРОКСІМА логотипМоріон логотипАптека онлайн логотипКомпендіум логотипКлінічна онкологія логотипАптекі логотип

Видавництво «Моріон»

Редакція і видавництво: 02072, м. Київ, просп. Бажана 10А

+380 (44) 585-97-10

Обмеження відповідальності

Фахове науково-практичне видання для спеціалістів сфери охорони здоров'я