Шановні колеги! Запрошуємо вас узяти участь у роботі Науково-практичної конференції «Вдосконалення харчування для здоров’я та довголіття людини», яка відбудеться 27–28 травня 2021 р. в режимі онлайн.
Головні теми конференції
Харчування та здоров’я
- Дослідження харчування населення
- Харчування і ризик інфекційних та неінфекційних захворювань
- Рекомендації щодо харчування для різних категорій населення
- Шкільне харчування
- Профілактичне харчування
- Ожиріння, інсулінорезистентність та метаболічний синдром
- Вітаміни, мінерали та інші мінорні харчові речовини
- Харчова поведінка
Клінічне харчування
- Дієтичні інтервенції для підсилення імунного опору
- Харчування у модифікації мікробіоти
- Пребіотики, пробіотики, симбіотики та постбіотики
- Харчова алергія та харчова непереносимість
- Ентеральне та парентеральне харчування
- Міжнародні рекомендації щодо нутритивної підтримки пацієнтів з патологією органів травлення
Усі зареєстровані учасники додадуть до особистого освітнього портфоліо 10 балів
Реєстрація за посиланням: https://vdkh.ticketforevent.com/
Редакція журналу «Український медичний часопис»